HOMESTIRIREVIEWPREVIEWEDITORIALTOPURICONCURSURIJocuriPCPS3PS2PSPPSVitaXBoxWiiDSConsoleSonyMicrosoftNintendoGaming GearTastaturaMouseGamePadCastiCapturaTuningMultimediaSoundtrackVideoScreenshotSoftwareMultimediaAnti-VirusFUNNY
⇐    ⇒

648x370

 

Cu ocazia lansării noului joc PES UEFA Euro 2016, Flanco și ACL Esports organizează o competiție de gaming deschisă tuturor iubitorilor de fotbal. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 7 mai, în magazinul Flanco din AFI Palace Cotroceni.

Protagonistul competiției va fi noul PES UEFA Euro 2016, un joc special conceput pentru a reda, în avans, atmosfera ediției din acest an a celui mai prestigios campionat internațional de fotbal, UEFA Euro 2016.

Sâmbătă, în intervalul orar 11:00-19:00, cei 144 de jucători care s-au înscris în competiție vor avea șansa să testeze jocul pe două console PS3 și să se lupte pentru titlul de campion. Fiecare își va demonstra abilitățile în cele 10 minute alocate unui meci, iar cei mai buni dintre ei vor fi premiați. Flanco a pregătit 10 jocuri PES UEFA Euro 2016, pentru primele 10 locuri, și sepci și tricouri personalizate pentru următorii 20 de câștigători.

În plus, în perioada 7-14 mai, gamerii pasionați de fotbal vor beneficia de o ofertă specială la achiziționarea jocului PES UEFA Euro 2016, doar in magazinul Flanco din incinta Afi Palace Cotroceni. Jocul va fi disponibil în două variante, atât pentru consolă PS3, cât și pentru PS4.  

Doritorii se pot înscrie în competiție până vineri, 6 mai, pe website-ul www.acleague.ro, în limita celor 144 de locuri disponibile.

Bafta!Comentarii pe site

Comenteaza