HOMESTIRIREVIEWPREVIEWEDITORIALTOPURICONCURSURIJocuriPCPS3PS2PSPPSVitaXBoxWiiDSConsoleSonyMicrosoftNintendoGaming GearTastaturaMouseGamePadCastiCapturaTuningMultimediaSoundtrackVideoScreenshotSoftwareMultimediaAnti-VirusFUNNY
⇐    ⇒

Untitled-1

ESL România anunță prezenţa Riot Games, producătorii celui mai popular joc al momentului, League of Legends, la East European Comic Con 2014. Ca și anul trecut ESL România va fi organizatorul zonei de gaming din cadrul East European Comic Con (denumită ESL Arena), având la dispoziție o zonă de peste 3000 metri pătrați în care interactivitatea și distracția reprezintă motto-ul evenimentului.

League of Legends, cel mai popular joc la nivel mondial, va fi parte a ESL Arena, pentru a doua oară consecutiv. De data aceasta, Riot Games va fi prezentă ca expozant, cu o zonă mai mare față de anul trecut, care va include o scenă specială, dar și o zonă de “free gaming” cu 40 de calculatoare.

East European Comic Con 2014 se va desfășura între 9 și 11 mai, la București, în cadrul Romexpo, și va fi gazda unor actori renumiţi precum Jason Momoa (Game of Thrones) sau Sebastian Roché, dar și a multor atracţii din lumea filmelor şi a benzilor desenate. Peste 20000 de vizitatori sunt așteptați în cele 3 zile de eveniment.

Pentru mai multe detalii legate de acest eveniment, accesați pagina oficială ESL România: www.esl.eu/ro/.Comentarii pe site

Comenteaza