HOMESTIRIREVIEWPREVIEWEDITORIALTOPURICONCURSURIJocuriPCPS3PS2PSPPSVitaXBoxWiiDSConsoleSonyMicrosoftNintendoGaming GearTastaturaMouseGamePadCastiCapturaTuningMultimediaSoundtrackVideoScreenshotSoftwareMultimediaAnti-VirusFUNNY
  ⇒

Ar trebui sa incep cu o introducere a jocului. SWTOR e un MMORPG din universal Star Wars. Poti sa fi un posesor de sabie laser sau un de temut purtator de arme. Mai mult nu e nevoie sa zic, vizionati filmele.

In sfarsit deschid jocul imi aleg clasa, imi sculptez personajul dupa voia si placerea mea, deci e rosu si rau si al dracu. Da cu sabia ca de , armele sunt prea conventionale si are rolul de Sith Inquisitor.  Ma loghez pe character si dupa loading deja ma arunca in story-ul acela de neegalat de care s-a tot zvonit.  De la acostarea pe Korriban, planeta mana a rasei Sith, iti asumi rolul de acolit. Ti se dau tot felul de sarcini care au ca rol modelarea ta intr-o masinarie de feliat  care va servi drept ucenic Lordului Sith Zash. Povestea este intradevar uimitoare si iti da o senzatie de stapanire a situatiei. Pe langa asta dialogurile pe care le ai cu NPC-ii pot sa te duca de partea binelui sau a raului sau, in unele situatii, pot chiar schimba sirul evenimentelor, practic  lasandu-te sa ai parte de diferite actiuni in anumite misiuni.

 

Un element pe care nu il realizezi prea devreme este ca  producatorul BioWare a reusit sa elimine oarecum idea de grind din acest MMORPG. Zic oarecum deoarece in destul de multe misiuni ai telul de a elimina un anumit numar de tinte pe langa un obiectiv principal. Pana acu nu am intalnit o misiune la care sa termin obiectivul principal sis a nu elimin numarul de tinte dorite, ba din contra acele tinte reprezinta mai mult obstacole pana la obiectivul principal al misiunii, fapt ce m-a facut sa am oarecum un sentiment de respect pentru reusita developerilor.

Undeva in jurul levelului 9 mi-am obtinut si companionul. O fiara, o bruta. Un extraterestru care manuieste o sabie de lupta Sith. Fost paznic al unui raposat Lord Sith ,acum ti se alatura tie, eliberatorul lui. Companionul  te insoteste oriunde mai putin in zonele de grup, daca esti deja intr-un grup plin. El poate fi trimis sa vanda itemele nefolositoare si nu in ultimul rand este responsabil cu  meseriile pe care o sa le obtii in momentul in care ajungi pe flota imperiala. Cu aceste meserii vei putea sa-ti croiesti haine, sa iti customizezi sabia laser sau sa iti fabrici medpac-uri. Alt element de lauda este ca , in momentul cand treci pe langa o planta sau un cristal pe care trebuie sa il colectezi pur si simplu dai click pe el si companionul tau va face toata treba.

La level 10 te trimite pe Dromund Kass unde iar tai chestii  si electrocutezi la fel de mult ca taiatul. Participi la o mica teorie conspirativa si ii obtii maestrului tau titlul de Darth. Ca rasplata sefa iti face cadou propria ta nava cu care sa explore universul in lung si lat, ca sa tai mai mult. Mai mult taiat nu strica niciodata.Comentarii pe site

Comenteaza